[ | ]   

Calendar

LVO-dag

Start: Thursday September 5, 2013 - 8:00 am
Stop: Thursday September 5, 2013 - 6:00 pm
Location: Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch, Netherlands
Description:

Geachte heer, mevrouw,

Donderdag 5 september 2013 is het zover dan organiseert Rijkswaterstaat samen met marktpartijen en kennisinstituten de tweede LVO-dag in Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch.

Inmiddels is het voorlopige programma compleet met dagvoorzitter Sandra Erkens, hoogleraar Toegepaste Wegbouwkunde bij de TU Delft. Daarnaast komen onder andere Annemieke Traag, gedeputeerde Provincie Gelderland, en Chris Stoffer, directeur Netwerkmanagement Rijkswaterstaat, aan het woord.

Ook zal er een ronde tafel gesprek plaatsvinden tussen Rijkswaterstaat, TU Delft, TNO en Marktpartijen om de feiten door te nemen en de vraag te beantwoorden waar staan we nu eigenlijk en wat is er nog nodig voor een succesvolle implementatie van LVO middelen? Voor het voorlopige programma klik hier. Naast een plenair gedeelte komen er ook weer innoverende en informatieve werksessies aan bod tijdens de LVO-dag. Heb je interesse om deel te nemen aan de LVO-dag? Schrijf je dan nu vast in via het online aanmeldformulier. De kosten voor deelname zijn € 120,- incl. btw per persoon.

Met vriendelijke groet,

Rijkswaterstaat WVL

Het Rijkswaterstaat IVA-team

 

 
Notes:  
Type: Meeting 
Files: